full screen background image

Redescoperă ținutul mănăstirilor din Bucovina, cu VIVA FM!

Paștele sau Învierea Domnului este una dintre cele mai importante și mai frumoase sărbători ale creștinătății. Ea are darul de a aduce familia împreună și este plină de tradiții și semnificații străvechi, mult mai vechi decât sărbătoarea în sine. În noaptea de Înviere, credincioșii merg la biserică și iau lumină, simbol al Învierii.

Indiferent de modul în care fiecare dintre noi sărbătorește Paştele, semnificaţia spirituală a celei mai importante sărbători a creştinătăţii este unică.

Ne adaptăm grila de programe pentru un format cultural în care ne centrăm pe cele mai importante simboluri românești, specifice Sărbătorii Pascale, cu invitați din domeniul cultural, profesori, meșteri populari, formatori de opinie.

În acest an, radio Viva FM este alături de ascultători și pregătește un premiu special, încărcat de semnificații spirituale: un tur al mănăstirilor din Bucovina. Astfel, alegem din fiecare județ, respectiv Suceava, Botoșani și Iași, câte un ascultător și perechea lui, care se vor putea bucura împreună de premiul oferit de radio Viva FM.

Trimiteți un sms la 0737 500 300 cu textul ”Bucovina, ținut al mănăstirilor” și de Paște, Viva FM pregătește un premiu special: turul mănăstirilor din Bucovina! Suntem de părere că locurile sfinte ne conectează la cele mai puternice emoții spirituale, de aceea am ales un traseu reprezentativ: Mănăstirea Humorului – Voroneț – Moldovița – Sucevița – Putna – Bogdana – Dragomirna.

Câștigătorul va fi ales, prin tragere la sorți, de doamna cântecului popular românesc – Sofia Vicoveanca, pe 14 aprilie, în emisiunea Dimineți Animate!

Redescoperă ținutul mănăstirilor din Bucovina cu VIVA FM și partenerii noștri DAREX AUTO, Complexul Turistic Lidana și Coliba Haiducilor!

comments

comments