full screen background image

Despre “Porți Deschise ASSIST Software”, cu Cătălina Roșu – specialist marketing și Alexandru Nistor – senior developer!

Zi de marți, la Viva CAFE, cu reprezentanții Assist Suceava, Cătălina Roșu – specialist marketing și Alexandru Nistor – senior developer.

ASSIST Software Suceava invită studenții pasionați de cele mai noi tendințe din domeniul IT, la cea de-a IX-a ediție “Porți Deschise ASSIST Software”, care va avea loc miercuri, 22 martie, de la ora 11:00, la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, în holul corpului D, etaj II, în fața Amfiteatrului Dimitrie Leonida.

”Venim de câțiva ani la universitate, am ajuns la cea de-a IX-a ediție Assist Software, evenimentul este organizat în colaborarea cu Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor și Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică, fiind dedicat studenților din toți anii de studiu și masterat”, a declarat Cătălina Roșu.

La această nouă ediție se va pune accept pe comunicarea informală, pe manifestarea liberă a curiozității, și a interacțiunii deschise dintre profesioniști și studenți, acestea fiind aspecte care facilitează calea spre o carieră de succes. Discuțiile vor avea loc într-o atmosferă prietenoasă, iar cei prezenți vor fi întâmpinați de către echipa ASSIST cu pizza, suc și dulciuri.

TOMBOLĂ – SCANEAZĂ ȘI CÂȘTIGĂ 1 X TABLETĂ LENOVO TAB 2, 10.1”!

”Coding and free pizza e tematica noastră inspired by Messi & Ronaldo, coding sunt prezentările noastre puțin mai tehnice, dar le ținem la un nivel la care toată lumea să înțeleagă cât e de frumos tot ce facem, free pizza (pizza) pentru toți studenții și inspired by Messi & Ronaldo nu o să dezvăluim acum”, a menționat Alexandru Nistor.

ASSIST Software a pregătit și în acest an o tombolă specială pentru studenții care participă la eveniment, premiul cel mare constând într-o TABLETĂ LENOVO TAB 2, 10.1.

Pentru a participa la tombolă, studenții sunt invitați să scaneze codul QR de pe afișul evenimentului sau să se înscrie pe https://assist-software.net/contest și să urmeze pașii de concurs. Norocosul câștigător va fi extras pe 22 martie, în cadrul evenimentului OPEN DOORS ASSIST.

Ascultați interviul integral realizat de Iulia la Viva CAFE cu reprezentanții ASSIST Suceava, Cătălina Roșu – specialist marketing și Alexandru Nistor – senior developer, mai jos:

comments

comments




Leave a Reply

avatar