full screen background image

Propunerea săptămânii 13-19 MARTIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • HOLOGRAF – Da-mi Iubirea Ta

Băieții de la Holograf au lansat o nouă piesă. Aceasta se numește “Dă-mi iubirea ta” și aduce mai aproape de publicul larg o piesă asemănătoare celorlalte melodii marca Holograf, ca temă. Acest lucru chiar înaintea turneului național “Vedere de la Costinești”, ce va debuta pe 20 martie. Dacă vă place piesa, o puteți vota iar ea va intra în playlist-ul Viva FM.

maxresdefault

 

  • SHAGGY FT. OMI – Seasons

Shaggy şi Omi colaborează pentru o nouă piesă, intitulată “Seasons” şi care se vrea a fi un viitor hit de radio. Piesa este produsă de către Costi Ioniţă şi a fost lansată pe 17 februarie. Cu o linie muzicală energică şi un videoclip pe măsură, “Seasons” face parte din categoria pieselor care îţi intră în minte şi pe care le poţi fredona foarte uşor, pentru a-ţi face ziua mai bună. Dacă îţi place, votează piesa, iar ea va intra în playlist-ul Viava FM.

 

  • SIA – Never Give Up

Artista de origine australiană arată, din nou, că piesele ei se potrivesc foarte bine şi pe coloanele sonore ale filmelor. Sia a lansat “Never give up” piesă inclusă pe coloana sonoră a filmului “Lion”. Videoclipul este regizat de producatorul muzical Greg Kurstin şi are ca punct de plecare exact tema filmului “Lion”, în care un copil se pierde de părintii săi şi, 25 de ani mai târziu porneşte în căutarea mamei, cu ajutorul Google Earth. Aşadar, un alt mesaj pozitiv, în versuri şi cu vocea inconfundabilei Sia. Dacă îţi place piesa, acordă-i votul tău.

Votează melodia preferată!

comments

comments




Leave a Reply

avatar