full screen background image

Mărțișor artistic pentru femeile din Siret, pe 12 martie

Ziua Internaţională a Femeii este sărbătorită anual pe 8 martie şi reprezintă un prilej de bucurie şi răsfăţ pentru toate doamnele şi domnişoarele din lume.

Fie că primesc cadouri din partea bărbaţilor, fie că îşi fac singure un dar de ziua lor, femeile au ocazia să petreacă frumos de 8 martie, mergând la teatru, la concerte sau la diverse spectacole organizate în cinstea lor.

Femeile din Suret vor fi sărbătorite pe data de 12 martie, când Centrul Cultural din localitate celebrează femeia şi a pregătit un program special care să încânte orice doamnă şi domnişoară.

Începând cu ora 16.00, la Casa de Cultură Siret, va fi organizat Mărțișorul artistic ”Sărut mâna, doamnă!”, în cadrul căruia își vor da concursul Ansamblul ”Siretul”, Clubul de dans ”Boghidance”, Clubul Copiilor și Elevilor Siret, Grupul ”Dor Bucovinean” și Fanfara ”Mugurii Siretului”.

Organizatorii speră să aducă în sala de spectacole a Casei de Cultură numeroase doamne și domnișoare, pe care să le încânte și să le sărbătorească.

VIVA FM Rădăuți este partener media al evenimentului.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar