full screen background image

Femei de succes, la VIVA FM: Ioana Voinescu, marketing manager ”Comoara Bucovinei”!

Am sărbătorit astăzi, în avans, feminitatea, la Radio Viva FM.

Alături de matinalii Andrada și Călin, a fost Ioana Voinescu, marketing manager la Complexul turistic ”Comoara Bucovinei.”

În comuna Berchişeşti, la doar câţiva kilometri de municipiul Suceava, se va deschide „Comoara Bucovinei”, un complex turistic în care natura se va împleti nemaipomenit cu bucatele tradiționale și mai ales cu liniștea de care se vor bucura cei care îi vor trece pragul. Noul complex turistic şi de agrement este situat în satul Corlata, recepţia oficială a investiţiei a avut loc în luna februarie, urmând ca deschiderea oficială a complexului să aibă loc cât de curând, după cum ne-a mărturisit Ioana Voinescu.

Ioana Voinescu, marketing manager ”Comoara Bucovinei”: ”Este un domeniu vast, întins pe câteva hectare bune, tocmai aici este frumusețea locului, pentru că vrem să intervenim în viața clienților noștri în momentele lor de relaxare, să scape de stresul cotidian, și să ne treacă poarta, într-o oază de liniște și verdeață, unde pot veni însoțiți și de cei mici. Avem animăluțe, avem iazuri, un restaurant care va promova produsele tradiționale, multe surprize pentru cei care ne vor vizita!”

Ascultați mai jos interviul integral cu Ioana Voinescu, din cadrul emisiunii ”Dimineți Animate”!

comments

comments




Leave a Reply

avatar