full screen background image

De dragul tău, femeie!

Martie aduce primele zile de primăvară și multe surprize de ziua femeii. De dragul tău, femeie, Viva FM te răsfaţă cu premii: șampanie, flori, cadouri dulci și un weekend în Bucovina. Pentru că sunteți femei inteligente, mame răbdătoare, soții iubitoare, bunici de poveste, meritați tot ce e mai bun.

În cinstea femeii, Radio Viva FM are un program special de 8 Martie. Ne propunem să sărbătorim în cel mai frumos mod feminitatea pe frecvența Viva FM. În această zi specială, vom avea invitate în cadrul programelor noastre, femei de succes, ce vor împărtăși din experiența lor și cu siguranță vă vor cuceri. Rămâneți pe frecvențe pentru a face cunoștință cu invitatele din studioul Viva FM care vor fi câteva dintre femeile recunoscute pentru implicarea lor în viața comunității.

Dacă sunteți printre cei care sărbătoriți alături de femeile importante din viața voastră, nu ezitați să le impresionați de ziua lor.

Dacă vreți să o surprindeți cu un cadou perfect, trebuie doar să trimiteți SMS la 0737 500 300, cu textul FEMEIE și orașul din care ne ascultați, și puteți câștiga prin tragere la sorți premii deosebite – şampanii, flori, dulciuri sau un weekend în Bucovina, pentru cea mai importantă femeie din viața voastră.

Campania este susținută de pensiunea “Inima Bucovinei” din Frasin, CAR FlexiCredit şi Florăria “Diva” din Suceava.

Avem ingredientele pentru o zi excelentă.

De dragul tău, FEMEIE!

Extragerile pentru toate premiile vor avea loc pe 8 Martie, în emisiunile Radio VIVA FM.

comments

comments




Leave a Reply

avatar