full screen background image

Teatrul “Fabulinus” revine cu spectacolul “Harap Alb”

Teatrul “Fabulinus”, Casa de Cultură a Studenților Suceava și Universitatea “Ștefan cel Mare” Suceava vă invită la spectacolul “Harap Alb”, după Ion Creangă

Teatrul “Fabulinus”, Casa de Cultură a Studenților Suceava și Universitatea “Ștefan cel Mare” Suceava vă invită la spectacolul “Harap Alb”, după Ion Creangă, în regia lui Ioan Crețescu.

Spectacolul va avea loc marţi, 28 februarie, în Auditoriumul “Joseph Schmidt” al USV, cu începere de la ora 19.00.

Preţul unui bilet este de 10 lei (5 lei pentru studenți și elevi).

Biletele se pot achiziționa online pe www.ccs-sv.ro / www.biletesuceava.ro sau de la Observatorul Astronomic, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 12:00.

Informații suplimentare la 0752.092606.

Piesa este o adaptare după un basm celebru într-o montare modernă și cu o audiență pentru toate vârstele. Prin această adaptare a regizorului Ioan Crețescu s-a încercat îmbinarea noului cu vechiul, urmărind ideea conceptului „texte vechi în haine noi”.

Regia artistică, scenografie, adaptare: IOAN CREȚESCU.

Distribuție: Mihai CERNEANU, Ana GUBCA, Artiom CEBAN, Luminița ANDRUH, Carolina NEAGU, Codruț BRÎNZEI, Cerasela CIOBANU, Artiom CREȚ, Lilian NISTOR, Andrei TRAIAN, Diana ANDRIEȘ, Oana CLIM.

Lumini: Stelian CUNIȚCHI.

Sonorizare: Adrian CRĂCIUNESCUL.

Trupa de teatru “FABULINUS” din Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava a fost înfiinţată în noiembrie 2011 şi este îndrumată de actorul şi regizorul la Teatrul Naţional “Vasile Alecsandri” din Iaşi şi Teatrul “Mihai Eminescu” din Botoşani, Ion SAPDARU.

comments

comments




Leave a Reply

avatar