full screen background image

Propunerea săptămânii 27 FEBRUARIE – 05 MARTIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • DEPECHE MODE – Where’s The Revolution

Formaţia britanică Depeche Mode a lansat, în prima parte a lunii februarie, piesa intitulată „Where’s The Revolution”, extrasă de pe albumul Spirit ce va fi lansat pe data de 17 martie. Acum că avem şi videoclipul acestei piese, putem spune fără să greşim că mesajul transmis este extrem de clar, evidenţiind sentimentul de revoltă, ce pare îndreptat spre o serie de evenimente din zona politică, deşi membrii trupei au precizat că albumul nu este unul despre politică ci unul despre umanitate.
Dacă adună suficiente voturi, piesa va intra în playlist-ul Viva FM. Voteaz-o!

  • LINKIN PARK FT. KIIARA – Heavy

Deţin deja două premii Grammy şi au milioane de fani în întreaga lume, dar asta nu îi împiedică să aducă ceva nou cu fiecare piesă pe care o lansează. Trupa Linkin Park a anunţat, în urmă cu o săptămână, pe reţeaua de socializare facebook, lansarea piesei „Heavy” – o colaborare cu artista de origine americană Kiiara. Deşi cu un mesaj extrem de puternic, piesa aduce totuşi şi o oarecare notă de energie, fiind extrasă de pe cel de-al şaptelea album de studio al trupei, ce va fi lansat pe data de 19 mai.
Merită să intre în playlist-ul Viva FM?

 

  • THE CHAINSMOKERS FT. COLDPLAY – Something Just Like This

După ce au apărut împreună pe scena de la BRIT Awards 2017 și după o serie de zvonuri cum că pregătesc ceva împreună, a venit și momentul să aflăm despre ce este vorba. The Chainsmokers și Coldplay au colaborat pentru piesa „Something Just Like This”, iar sound-ul şi vocea se îmbină atât de bine, încât au reuşit să adune în 5 zile aproximativ 26 de milioane de vizualizări pe youtube. Dacă îţi place piesa, o poţi vota şi ea va intra în playlist-ul Viva FM.

Votează melodia preferată!

comments

comments




Leave a Reply

avatar