full screen background image

Campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, la Fălticeni

Primăria Municipiului Fălticeni și operatorul local de salubritate GOSCOM organizează vineri, 24 februarie, o campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

Fălticenenii care vor să renunțe la aparatele casnice scoase din uz (frigider, maşină de spălat, televizor, computer, telefon mobil, radio-casetofon, cameră video, cuptor cu microunde, etc.) le pot depozita, în ziua de 24 februarie, în punctele de colectare a deşeurilor menajere. Populaţia care locuieşte la case le poate scoate în faţa casei.

Pentru deşeurile voluminoase sau grele (frigider, aragaz, maşină de spălat etc.), organizatorii pun la dispoziţia cetăţenilor următoarele numere de telefon: 0230.541.319 sau 0742.200029, pentru a solicita preluarea gratuită, direct de la domiciliu.

Prin aceasă campanie, Primăria municipiului Fălticeni și operatorul de salubritate GOSCOM oferă cetățenilor ocazia de a se debarasa în mod responsabil de aparatura electrică şi electronică uzată.

“Nu merită să-ți ocupi spațiul cu asfel de deșeuri! Acestea nu trebuie aruncate la întâmplare în mediul înconjurător! Deșeurile de orice fel, dar mai ales deșeurile electrice sau electronice, poluează grav natura și mediul în care trăiești!”, transmit organizatorii campaniei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar