full screen background image

Propunerea săptămânii 20-26 FEBRUARIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • BRUNO MARS – That’s What I Like

Ziua lansării albumului “24K Magic” a fost extrem de importantă pentru fanii Bruno Mars. Acest lucru deoarece, pe lângă lansarea propriu-zisa, artistul a dezvăluit nu una sau două, ci trei piese noi. Una dintre acestea este intiutlată “That’s What I Like” şi a adunat până în prezent mai mult de 30 de milioane de ascultări pentru varianta audio, pe care v-o prezentăm şi noi. Cum vi se pare?

  • KATY PERRY FT. SKIP MARLEY – Chained To The Rhythm

Katy Perry a lansat în prima parte a lunii februarie o nouă piesă ritmată, care vine la pachet cu un lyric video, al cărui personaj principal este un hamster. Energia pozitivă pe care o emană această piesă este dată şi de faptul că a fost compusă alături de Sia.
Piesa s-a auzit şi pe scena Premiilor Grammy, pe 12 februarie, a fost primită foarte bine de public şi, după cum declara chiar Katy Perry, este doar începutul unui an în care ne aşteaptă multe surprize.

Dacă piesa merită să se audă şi la Viva FM, o poţi vota până la finalul acestei săptămâni.

 

  • LOREDANA – Ziua De Azi

Cu acelaşi pozitivism cu care ne-a obişnuit, Loredana a lansat o nouă creaţie încărcată de emoţie. Cea mai nouă piesă a artistei se numeşte “Ziua de Azi” şi are deja un videoclip în care atât ţinutele Loredanei cât şi efectele speciale ne conving că producătorii ( Les Ateliers Nomand) au făcut şi ei o treabă foarte bună.
Videoclipul nu are efecte inserate după producţia propriu-zisă, Loredana dorindu-şi să sublinieze, din nou, importanţa clipei prezente.

Dacă eşti de acord şi mai ales dacă îţi place piesa, voteaz-o şi ea va intra în playlist-ul Viva FM.

Votează melodia preferată!

comments

comments




Leave a Reply

avatar