full screen background image

Iaşi: 56 de primari PSD cer schimbarea lui Mihai Chirica de la conducerea organizaţiei judeţene

Un număr de 56 de primari PSD din judeţul Iaşi solicită conducerii partidului, printr-o scrisoare adresată liderului Liviu Dragnea, schimbarea lui Mihai Chirica de la şefia organizaţiei judeţene a PSD Iaşi, pe motiv că a adus prejudicii grave partidului prin declaraţiile făcute în ultima perioadă.

Cei 56 de edili au trimis o scrisoare către preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în care îşi arată sprijinul atât faţă de Guvernul Grindeanu, cât şi faţă de conducerea naţională a PSD.

Totodată, primarii PSD de Iaşi solicită schimbarea lui Mihai Chirica de la conducerea organizaţiei judeţene a filialei.

”Ne delimităm în totalitate de cele declarate de preşedintele interimar al organizaţiei judeţene Iaşi a PSD. Ne declarăm susţinerea atât faţă de guvernul condus de Sorin Grindeanu cât şi faţă de conducerea centrală a partidului şi de preşedintele Liviu Dragnea. Propunem retragerea delegării pentru funcţia de peşedinte interimar al organizaţiei judeţene a domnului primar Mihai Chirica, cu păstrarea calităţii de membru PSD”, se arată în scrisoarea semnată de cei 56 de edili PSD din judeţul Iaşi.

Aceştia mai spun că Mihai Chirica a adus prejudicii grave la adresa PSD, prin declaraţiile critice făcute în ultima perioadă la adresa conducerii partidului.

PSD are 63 de primari în judeţul Iaşi.

Scrisoarea adresată de primarii PSD conducerii partidului a fost prezentată vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD Iaşi de către primarul comunei Schitu Duca, Mihai Mihalache, deputatul Vasile Cîtea şi preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa.

Edilul PSD de Schitu Duca a spus că demersul primarilor PSD este susţinut şi de patru din cei nouă parlamentaride Iaşi ai PSD.

Tot vineri, primarul PSD al comunei ieşene Holboca, Gheorghe Ştefurac, a anunţat că nu este de acord cu retragerea sprijinului politic în cazul preşedintelui interimar al PSD Iaşi, Mihai Chirica, spunând că nu aprobă o astfel de acţiune şi că acum partidul trebuie să se concentreze ”pe actul de guvernare” şi să recâştige încrederea electoratului ”prin acţiuni concrete”.
viewscnt

News.ro

comments

comments




Leave a Reply

avatar