full screen background image

Propunerea săptămânii 13-19 FEBRUARIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ALEXANDER CARDINALE – Made For You

Coca-Cola anunţă lansarea noii strategii globale de marketing – One Brand. Gigantul a lansat de-a lungul timpului zeci de spoturi care au impresionat și prin participarea artiștilor la carea apelat compania producătoare de sucuri.
Ultimul spot urmărește călătoria romantică a unui cuplu tânăr, de la prima întâlnire – cu primele sentimente de dragoste și încântare – până la despărțirea explozivă, urmată de o împăcare, cu o Coca-Cola rece. Spotul conține o nouă melodie „Made for You”, aparținând artistului Alexander Cardinale.

Îți place melodia?

  • ANTONIA – Dor De Tine

Antonia a început anul în forță și a lansat un single în limba română. Piesa se numește “Dor de tine” și a fost compusă de Irina Rimes și produsă de Alex Cotoi și DJ Sava, producător executiv.

“Dor de tine” a apărut cu un videoclip oficial regizat și filmat de Khaled Mokhtar, cu care artista a mai lucrat pentru “Marabou”, dar și pentru “Greșesc”.

 

  • LUIS FONSI FT. DADDY YANKEE – Despacito

Un cântăreţ din Puerto Rico, pe numele de scenă Luis Fonsi, se bucură de un mega-succes la început de an.

Piesa “Despacito” a depăşit graniţele în timp record şi a devenit una dintre cele mai de succes lansări pentru un artist latino în ultimii ani.

Pe noi ne provoacă la dans! Pe tine?

Votează melodia preferată!

comments

comments




Leave a Reply

avatar