full screen background image

Ceremonia de absolvire a “Youth Leadership Program”, la Biblioteca Rădăuţi

Clubul Toastmasters Rădăuți ii invită pe cei interesaţi la ceremonia de absolvire a “Youth Leadership Program”.

Evenimentul va avea loc vineri, 17 februarie, orele 17:00, la Bibiloteca Municipală Rădăuți.

„Youth Leadership Program” s-a desfășurat în perioada decembrie 2016- februarie 2017 și a constat în opt întâlniri-atelier, plus un atelier final, sub forma unui eveniment organizat chiar de către elevii participanți, în care vor arăta ce au învăţat în tot acest timp.

Sesiunile au avut loc o dată pe săptămână şi au cuprins activităţi practice prin care participanţii au învaţat ce înseamnă arta vorbitului în public şi a leadershipului.

Întâlnirile au fost conduse chiar de către elevi, sub atenta îndrumare a membrilor clubului Toastmasters Rădăuți.

Programul este destinat elevilor de liceu şi are ca obiective dezvoltarea şi îmbunătăţirea abilităţilor de vorbit în public şi leadership.

“Youth Leadership Program” Rădăuți s-a adresat unei grupe de 12 elevi proveniți din cele trei licee din Rădăuți – Colegiul Național “Eudoxiu Humuzachi”, Colegiul Tehnic Rădăuți și Colegiul “Andronic Motrescu”.

Nouă participanți sunt proveniți din Aşezământul de Copii “Sf. Ierarh Leontie” din Rădăuți.

Cei 12 elevi au beneficiat în mod gratuit de o pregătire specială, care să îi ajute să câştige încrederea în propria persoană, să înveţe cum să îşi organizeze timpul în cel mai bun mod posibil, să lucreze în echipă şi să îşi dezvolte abilităţile organizatorice şi creativitatea sub atenta îndrumare a coordonatoarelor Alexandra Gavrileț și Andra Vlăjoagă și cu implicarea și participarea mai multor membri ai Clubului Toastmasters Rădăuți: Lucian Popescul, Bogdan Horodincă, Gabi Ailenei, Gina și Ionuț Agape.

Programul există de mai mulţi ani în Statele Unite ale Americii unde se bucură de un mare succes în rândul populaţiei, părinţii cerând introducerea lui în cât mai multe unităţi.

Fondat în 1924, la YMCA din Santa Ana, California, Toastmasters International a crescut pentru a deveni cea mai importantă organizaţie din lume care te învaţă cum să vorbeşti în public şi cum să-ţi dezvolţi abilităţile de lider.

Înfiinţat în 2016 şi afiliat la Toastmasters International, Toastmasters Rădăuți este un club în care oamenii îşi perfecţionează abilităţile de vorbit în public şi leadership într-o atmosferă prietenoasă şi confortabilă.

Întâlnirile clubului Toastmasters Rădăuți au loc în fiecare joi, ora 19.00, la ceainăria “Trees Cafe” din municipiul Rădăuți, str. Dimitrie Onciu nr. 2.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar