full screen background image

Cu Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, despre radio şi despre programul ”Salvator din pasiune”!

De Ziua Radioului, am dat startul emisiunii “Dimineți Animate”, alături de voi, cei care ne ascultați mereu, alături de voi, cei fără de care Viva FM nu ar exista!

Alături de matinalii Viva FM, a fost Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, care, de altfel a și cochetat cu radioul în urmă cu ceva ani de zile.

Am vorbit despre cum mai este văzut și ascultat radioul în ziua de azi, despre perioada în care Alin Găleată a făcut radio.

Ascultați mai jos ce ne-a declarat:

Pe de altă parte, la ISU Suceava s-a dat startul astăzi, la programul ”Salvator din pasiune”.

Programul continuă și în 2017, datorită interesului crescut manifestat de suceveni încă de la lansarea acestuia, anul trecut, fapt ce a condus la reanalizarea posibilităților instituționale și identificarea soluțiilor care să permită înscrierea tuturor celor care doresc să se alăture echipajelor de intervenție în misiunile specifice, fără ca accesul acestora să fie condiționat de numărul locurilor disponibile.

Voluntarul este persoana care îndeplinește următoarele condiții: vârsta cuprinsă între 16 și 65 de ani, apt din punct de vedere medical, să nu fi fost condamnat pentru săvârșirea de infrancțiuni cu intenție, să nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul serviciilor ISU, să nu fie angajat în cadrul ISU, să nu fie angajat / desfășoare activitatea în cadrul serviciilor voluntare sau private pentru situații de urgență.

Perioada de înscriere și depunere a dosarelor este 13 – 27 februarie la sediul Inspectoratului de pe strada Universităţii Suceava, analiza dosarelor se va face până pe 6 martie, iar între 7 și 14 martie vor fi semnate contractele de voluntariat.

Candidații admiși vor fi informați telefonic pentru a se prezenta în vederea semnării contractelor și furnizarea informațiilor necesare următoarelor activități.

Informaţii suplimentare se pot obţine de pe pagina de internet www.pompierisv.ro.

comments

comments




Leave a Reply

avatar