full screen background image

Continuă ședința plenului comun în care se dezbate bugetul de stat

Camera Deputaților și Senatul au reluat, marți, dezbaterea asupra bugetelor principalilor ordonatori de credite pe anul în curs.

În ședința comună de luni, Parlamentul a adoptat, pe articole, proiectul legii bugetului de stat pe anul 2017, precum și bugetele și anexele a peste 20 de ordonatori de credite, în forma și cu amendamentele admise de către comisiile de buget-finanțe.

Astfel, au fost adoptate bugetele Administrației Prezidențiale, Camerei Deputaților, Senatului, Secretariatului General al Guvernului și al instituției Avocatul Poporului. De asemenea, au fost adoptate bugetele Înaltei Curți de Casație și Justiție, Curții Constituționale, Consiliului Legislativ, Curții de Conturi, Consiliului Concurenței, Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității, Consiliului Național al Audiovizualului, precum și cele ale Ministerului Justiției, Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Dezvoltării, Ministerului Educației, Ministerului Sănătății, Ministerului Finanțelor Publice, Ministerului Muncii, Ministerul Transporturilor, Ministerului Agriculturii și Ministerului Mediului.

Parlamentul urmează să dea marți votul final asupra proiectelor legii bugetului de stat și legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017.

AGERPRES

comments

comments




Leave a Reply

avatar