full screen background image

Propunerea săptămânii 06-12 FEBRUARIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ALUNA GEORGE – Not Above Love

Aluna George a lansat o piesă nouă, intitulată “Not Above Love”. Melodia este extrasă de pe cel de-al doilea album al duo-ului, ”I Remember”.
Aluna și George s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani pe internet, primele discuții față în față fiind puțin stânjenitoare. În spiritul glumei, George a ținut să adauge că cineva i-a prezentat-o pe Aluna pe nepusă masă, el așteptând să se întâlnească de fapt cu altcineva. În realitate, cei doi au început să cânte împreună când George a realizat un mix al unei piese compuse de formația în care cânta Aluna, ambii având inițial alte proiecte muzicale. Astfel, Aluna Francis a cântat într-o trupă numită My Toys Like Me, George Reid fiind chitarist al formației indie-math rock Colour. În noua fomulă cei doi abordează un stil electro pop, ea fiind “vocea copilăroasă și dulce”, conform criticilor, iar el ocupându-se de îmbinarea sound-ului garage cu bass și dubstep.

  • JAX JONES FT. RAYE – You Don’t Know Me

“You Don’t Know Me” este o piesă care aparține producătorului, compozitorului și DJ-ului Jax Jones fiind un featuring cu Raye.
Piesa a fost mai întâi lansată în Marea Britanie și a fost pe locul trei în UK Singles Chart timp de patru săptămâni.

 

  • SHAWN MENDES – Mercy

Shawn Mendes a lansat un nou videoclip. După ce le-a cucerit inimile fanelor cu “Treat You Better”, speră să aibă la fel de mare succes şi cu “Mercy”. Piesa care beneficiază acum şi de clip a fost lansată în versiune audio în urmă cu o lună.
Videoclipul are la bază un concept pe cât de simplu, pe atât de interesant. Începe într-o notă misterioasă, cu artistul canadian într-o cameră slab luminată şi înconjurat de o mulţime de instrumente muzicale. Începe să cânte la ele pe rând pentru ca imaginea să se schimbe rapid la 180 de grade, Shawn Mendes ajungând apoi cu maşina într-un ocean.

Votează melodia preferată!

comments

comments




Leave a Reply

avatar