full screen background image

Propunerea săptămânii 30 IANUARIE-05 FEBRUARIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • LADY GAGA – Million Reasons

Lady Gaga continuă povestea clipului Perfect Illusion în Million Reasons, un material video simplu, în care subliniază iubirea dintre surori mai mult decât altceva.
Million Reasons e cel de-al doilea single promovat de pe albul Joanne și pentru acesta ne-am fi așteptat la un vizual mai de impact, în stilul celor cu care Gaga s-a făcut remarcată. În schimb, avem parte de ceea ce pare a fi o cădere nervoasă, o redresare cu ajutorul prietenilor și o ședință foto pentru albumul cu numărul cinci din carieră.

Million Reasons a fost lansat oficial drept single la începutul lunii noiembrie, iar până acum a urcat doar pe locul 52 în Hot 100 și pe 30 în Adult Top 40.

  • RAG`N`BONE MAN – Skin

După succesul pe care l-a avut cu Human, Rag N’ Bone Man vine cu un nou single, o baladă cu un refren puternic și care credem noi că o să vă placă de la prima ascultare – Skin.
Cântărețul britanc se află în continuare în topul celor mai difuzate piese de la noi cu Human. După ce a ajuns pe prima poziție, single-ul care se află deja de 15 săptămâni, a coborât treptat până pe 6, unde și staționează.

 

  • THE MOTANS – Jumatate Stai

O altă melodie care va deveni hit este “Jumătate Stai”. Muzica şi versurile noului single sunt scrise chiar de Denis, solistul The Motans.

“În 7 ani de zile am visat foarte des motani şi pisici. Am hotărât să las totul şi să mă ocup de muzică. Am pus denumirea The Motans, iar visele au încetat să mai apară”, a spus acesta despre numele trupei.

Votează melodia preferată!

comments

comments




Leave a Reply

avatar