full screen background image

Elevii şi sportivii suceveni cu rezultate deosebite pot merge gratis cu mijloacele de transport ale TPL

Pe parcursul acestui an, câteva categorii de cetăţeni ai Sucevei vor beneficia de gratuitate pentru transportul local în comun.

Este vorba despre elevii şi studenţii unităţilor de învăţământ din municipiul Suceava care au participat în ultimii trei ani cel puţin o dată la faza naţională sau internaţională a unei olimpiade şcolare ori au obţinut în aceeaşi perioadă premii sau menţiuni la faza finală a unui concurs cu participare internaţională, precum şi beneficiarii unor burse integrale de merit.

De asemenea, pe mijloacele de transport TPL nu vor cumpăra bilete sportivii cu domiciliul în municipiul Suceava care în ultimele 12 luni au obţinut premii şi menţiuni la competiţiile sportive internaţionale (campionate balcanice, europene, mondiale şi olimpice) şi cei care au obţinut locul I la competiţiile sportive naţionale, organizate de federaţiile sportive naţionale.

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a precizat că elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50% reducere din preţul abonamentului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar