full screen background image

Declarații de presă la Cotroceni, la ora 12:00

Purtătoarea de cuvânt a Administrației Prezidențiale, Mădălina Dobrovolschi, face declarații de presă la Cotroceni, la ora 12:00.

Anunțul vine în condițiile în care SRI a anunțat, joi seară, că directorul-adjunct, Florian Coldea, a fost suspendat, iar atribuțiile sale au fost preluate de directorul Eduard Hellvig. Decizia vine în urma scandalului generat de „dezvăluirile” omului de afaceri Sebastian Ghiță, pus sub urmărire penală și vizat de un mandat de arestare. El este dispărut de mai multe săptămâni. Dezvăluirile omului de afaceri, potrivit cărora a făcut vacanţe exotice cu Florian Coldea şi familia acestuia, sunt acum verificate de o comisie specială, care va stabili dacă legea sau deontologia a fost încălcată.

De asemenea, declarațiile de presă intervin în condițiile în care președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, miercuri, cu premierul Sorin Grindeanu pentru a discuta despre buget și în contextul vizitei în România a secretarul general adjunct al Comisiei Europene, Paraskevi Michou, vizită care a generat discuții despre oportunitatea ridicării MCV.

comments

comments




Leave a Reply

avatar