full screen background image

Gheorghe Flutur: “Va trebui să ne îmbunătățim mesajul și comunicarea cu populația!”

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, susține că anul viitor se impune intensificarea proiectelor externe la care este parte administrația județeană.

El a declarat că o atenție deosebită va fi acordată relațiilor cu Regiunile Cernăuți și Schwaben, începute în urmă cu 20 de ani.

Gheorghe Flutur a vorbit azi şi evenimentele din acest an, spunând că la alegerile locale din vară “PNL a fost dus să conducă din nou județul și 45 de Primării, a fost un lucru foarte bun pentru noi, am avut cel mai mare scor din țară”.

În ceea ce privește alegerile parlamentare din această lună, pierdute la scor de PNL, Flutur a spus: “Vom face o analiză corectă, obiectivă și va trebui să facem niște schimbări de tactică. Sănătos este, pentru perioada următoare, declanșarea alegerilor de jos în sus în filiale și inclusiv la Suceava, să reformăm organizațiile locale slabe. Va trebui să ne îmbunătățim mesajul și comunicarea cu populația. A fost un val național, care a situat PNL la un scor neașteptat de modest. Am mai trecut prin asta, ne trebuie cumpătare, înțelepciune și pragmatism, nu trebuie să ne facem că nu vedem unde am greșit, trebuie să corectăm”.

Întrebat ce părere are despre respingerea nominalizării lui Sevil Shhaideh de către președintele Iohannis, Flutur a refuzat să se exprime tranșant : “Nu vreau să comentez, pentru că e prea la cald, sunt convins că se vor găsi soluții”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar