full screen background image

Elton John va cânta la funeraliile lui George Michael

Elton John va cânta la funeraliile prietenului său, George Michael. Cântărețul își va lua rămas bun de la acesta prin interpretarea hitului “Don’t Let The Sun Goes Down On Me”, piesa înregistrată de ei doi în 1991.

Elthon John a cântat și la funeraliile prințesei Diana, în 1997, când a interpretat melodia “Candle in the Wind”, în Westminster Abbey din Londra.

“Vor fi foarte mulți fani și prieteni. Va fi cea mai mare înmormântare din Marea Britanie după cea a prințesei Diana, care era foarte bună prietenă cu George Michael. Elthon va cânta pentru el așa cum a făcut-o și pentru Diana, ca un omagiu final”, a spus un apropiat al regretatului artist.

Nu au fost anunțate detalii despre funeraliile cântărețului, însă presa britanică susține că vor fi două ceremonii: una pentru familie și una dedicată fanilor. Această decizie a fost luată de rudele artistului după ce au constatat numărul incredibil de mare al fanilor care au venit să aducă flori în fața reședinței lui.

Imediat după aflarea veștii că George Michael a părăsit lumea, Elthon John a postat un mesaj emoționant pe contul său de Twitter. „Sunt complet şocat. Am pierdut un prieten mult iubit – cel mai blând, cel mai generos suflet din lume şi un artist strălucit. Inima mea este alături de familia lui şi de toţi fanii lui”., a spus acesta.

comments

comments




Leave a Reply

avatar