full screen background image

Paul Surugiu-Fuego sărbătorește Crăciunul la Viva FM

În prima zi de Crăciun, Viva Fm, a pregătit o surpriză pentru toți ascultătorii. A colindat toată luna decembrie, a cântat cu sălile pline, s-a întâlnit cu publicul care nu a uitat de tradiții, a povestit, a ascultat povești de la fani, s-a bucurat și a primit aplauze.

Paul Surugiu-Fuego povestește într-o ediție specială la Viva Fm despre copilărie, cum aștepta Crăciunul în copilărie, cum a evoluat de-a lungul anilor, cum își reîncarcă bateriile după un  an – maraton, cum petrece anul acesta Crăciunul, cum se păstrează asupra artistului amprenta poetului Grigore Vieru, dar și concluziile anului 2016, doar pe frecvențele Viva Fm.

Va fi un regal de 80 de minute cu cele mai cunoscute melodii de Crăciun, poezii și povești care vi-l aduc pe Paul Surugiu într-o altă lumină, dar și fragmente din concertul „Zăpezile de altădată”, de la Casa de Cultură a Studenților din Iași. Viva FM a fost partener media al turneului din zona Moldovei.

La masa de Crăciun, începând cu ora 13.00, vă așteptăm la o emisiune de suflet, în care sărbătorile de iarnă sunt mai aproape de tradiții și valori autentice.

Emisiunea va fi redifuzată a doua zi de Crăciun, luni, 26 decembrie 2016, de la ora 9.00.

Realizator: Andrei Giurgia.

Viva Fm este și anul acesta radioul sărbătorilor de iarnă!

Emisiunea va putea fi ascultată live și aici http: vivafmiasi.ro/live/

comments

comments




Leave a Reply

avatar