full screen background image

Propunerea săptămânii 12-18 DECEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CHARLI XCX FT. LIL YACHTY – After Party

Charli XCX şi Lil Yachty au dezvăluit videoclipul făcut în susţinerea single-ului produs de FRED, Stargate şi Sophie, ‘After the Afterparty’.

În clip, Charli şi Yachty sunt liderii unui grup de zombie petrecăreţi.

Melodia este inclusă pe noul album semnat de Charli XCX, care este precedat de EP-ul ‘Vroom Vroom’

  • LP – Other People

După succesul uriaş al hitului “Lost On You”, LP (Laura Pergolizzi) a lansat albumul “Lost On You”, pe 9 decembrie şi in Romania, alături de Cat Music.
Anul acesta, LP a lansat EP-ul “Death Valley”, 5 piese care au facut inconjurul Europei. După ce a ajuns pe prima poziţie în Grecia, timp de 22 de săptămâni, hitul “Lost On You” a ocupat prima poziţie în topul iTunes din 17 teritorii şi s-a poziţionat pe locul 4 în topul Shazam la nivel mondial. În România, “Lost On You” a ocupat prima poziţie în topul Shazam.

Pe lângă hitul “Lost On You”, ce dă şi numele albumului, pe materialul discografic mai găsim piese ca “Death Valley”, “Other People”, “No Witness”, “Tightrope”, “Up Against Me” sau “Strange”.

Other People este propunerea noastră. Vă place?

 

  • VOLTAJ – Anotimpuri

În plină lună a cadourilor, trupa Voltaj lansează un videoclip cu imagini din cadrul concertului „X Tour“ din Bucureşti pentru piesa „Anotimpuri“.
Compusă de trupa Voltaj, piesa „Anotimpuri“ este extrasă de pe albumul „X“, al zecilea material discografic al trupei, iar materialul video este realizat de The Brothers M.

Votează melodia preferată!

comments

comments




Leave a Reply

avatar