full screen background image

Propunerea săptămânii 05-11 DECEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • DELIA – Fulg

Delia a lansat videoclipul noului single ”Fulg”, primul său proiect dedicat iernii.
“Fulg” este o nouă piesă extrasă de pe albumul “Deliria”, lansat în luna aprilie a acestui an, în cadrul show-urilor “Welcome to Deliria”, de la Sala Palatului.
Melodia este compusă de către Delia și orchestrată de Alex Turcu și Michael Massier, membri în band-ul artistei.

  • LOUISA JOHNSON – So Good

După ce Clean Bandit a dus-o în topuri, cu piesa “Tears”, Louisa Johnson îşi încearcă norocul pe cont propriu. A lansat o piesă solo, cu care speră să ne ajungă la inimi.
Melodia se numeşte “So Good” şi vine la pachet cu un videoclip cu un mesaj puternic.
Filmările au avut loc în deşertul californian. La doar 18 ani, fosta câştigătoare X Factor nu vrea să rămână doar o voce pe o piesă a unui artist celebru.

 

  • ROBBIE WILLIAMS – Love My Life

Robbie Williams a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Love My Life”. Piesa este extrasă de pe albumul ”The Heavy Entertainment Show”.
După controversata piesă ”Party Like A Russian”, în care Putin era ţinta versurilor sale, Robbie Williams revine cu o melodie mai cuminte, dar şi mai egocentrică. Cel de-al doilea single de pe albumul ”The Heavy Entertainment Show” se numeşte ”Love My Life” şi este acompaniat de un lyric video ce evidenţiază versuri precum: ”I love my life / I am powerful, I am beautiful, I am free / I love my life, / I am wonderful, I am magical, I am me”.

Votează melodia preferată!

comments

comments




Leave a Reply

avatar