full screen background image

Trump face primele numiri în viitoarea sa administrație

Președintele ales al SUA, Donald Trump, i-a desemnat pe Reince Priebus, președintele Comitetului Național Republican, ca șef al staff-ului Casei Albe și pe Steve Bannon, director al campaniei magnatului și președinte executiv al site-ului conservator Breitbart News, ca strateg-șef și consilier principal al viitorului președinte, transmit agențiile internaționale de presă, citate de Agerpres.

“Sunt încântat să-mi păstrez foarte performantă echipă alături de mine, pentru a conduce țara”, a comentat duminică Donald Trump, într-un comunicat al echipei sale de tranziție, scrie AFP.

“Steve și Reince sunt conducători foarte calificați care au lucrat bine împreună în timpul campaniei și ne-au condus la o victorie istorică. Acum, îi voi avea pe amândoi cu mine la Casa Albă unde vom munci pentru a face America măreață din nou”, spune președintele ales.

În același comunicat, Priebus promite să “muncească pentru a crea o economie care să funcționeze pentru toți, pentru securizarea frontierelor, pentru a abroga și înlocui (reforma asigurărilor de sănătate) Obamacare și pentru a distruge terorismul radical islamic”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar