full screen background image

Senatorul Marius Isăilă a fost condamnat la 5 ani și 4 luni de închisoare, pentru trafic de influență

Senatorul Marius Isăilă a fost condamnat la 5 ani și 4 luni de închisoare pentru trafic de influență, informează B1 TV. În primă instanță, acesta a primit 4 ani de închisoare, dar magistrații Curții Supreme au admis apelul făcut de procurori și i-au majorat pedeapsa.

Din rechizitoriul procurorilor reiese că în prima parte a anului 2012, Isăilă, la acel moment șef serviciu în Ministerul Finanțelor Publice, Cristian Ene și Cristescu Cătălin au convenit să intervină în vederea blocării controlului efectuat de către ANAF la firma unui denunţător care le-a solicitat ajutorul în acest sens.

După ce Isăilă Marius Ovidiu și Ene Cristian Ștefan i-au pretins lui Cristescu Cătălin suma de 200.000 euro, susţinând că vor realiza intervenţiile pe lângă funcţionarii ANAF, acesta din urmă a transmis mai departe solicitarea către denunţător care a remis suma pretinsă în mai multe tranşe. Astfel, o sumă de 20.000 euro urma să îi revină lui Cristescu Cătălin, iar restul de 180.000 euro au fost remişi mai departe lui Isăilă Marius Ovidiu și Ene Cristian Ștefan.

comments

comments




Leave a Reply

avatar