full screen background image

Propunerea săptămânii 07-13 NOIEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • VOLTAJ – A XII A

După ce Voltaj a lansat oficial piesa “A XII-A”, trupa lansează şi un video inedit pentru aceasta, în care au adunat 63 de filmuleţe realizate cu telefonul mobil de către spectatorii prezenţi la mega-concertul „X”.

Videoclipul Voltaj – “A XII-A” cu imagini de la concert este o nouă premieră pentru activitatea trupei. De această dată, regizorul videoclipului este chiar publicul. 63 de filmuleţe ce surprind momentul live al piesei „A XII-a” fac parte din materialul video montat de The Brothers M şi realizat de către fanii trupei.

  • SHAKIRA FT. MALUMA – Chantaje

Shakira propune pentru acest final de an o piesă cu ritmuri de club intitulată “Chantaje”. Melodia este lansată în colaborare cu artistul și compozitorul columbian Maluma, ajuns în atenția publicului în 2010, odată cu lansarea piesei “Farandulera”. Single-ul a devenit hit în Columbia, după acest succes urmând lansarea albumului de debut ”Magia”. Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria ”Best Latin America Central Act”, fiind nominalizat și la Latin Grammy Awards of 2013, pentru Best New Artist.
Piesa “Chantaje” este prima colaborare dintre Shakira și Maluma. Melodia este lansată prin intermediul Sony Music Entertainment, putând fi achiziționată deja de pe iTunes, Google Play, Amazon, Spotify.

 

  • CLEAN BANDIT FT. ANNE MARIE – Rockabye[&Sean Paul]

După ce a cucerit topurile alături de Louisa Johnson, cu ”Tears”, Clean Bandit revine cu o piesă şi mai şi! De data aceasta a colaborat cu Sean Paul și Anne-Marie, iar piesa lor se numește ”Rockabye”.
Cei trei și-au unit forțele într-o melodie care are puterea de a motiva pe oricine.
”Rockabye” e despre o mamă singură care se străduiește să-i ofere bebelușului ei tot ce-i mai bun.

Votează melodia preferată!

comments

comments




Leave a Reply

avatar