full screen background image

Un poliţist de proximitate din Câmpulung Moldovenesc a găsit şi înapoiat o borsetă pierdută în seara anterioară

În această dimineaţă, la ora 07.50, agent şef adjunct de poliţie Ilie Tudurean, din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc – Biroul Poliţiei de Ordine Publică, Compartiment Proximitate, în timp ce se deplasa de la domiciliu spre sediul poliţiei municipiului, pentru a intra în serviciu, a găsit o borsetă de culoare neagră, pe trotuarul din faţa unui bloc de pe strada Calea Bucovinei.

În borsetă erau peste 2.000 de lei, mai multe carduri bancare, stick-uri de memorie, documente şi un telefon mobil, în valoare de cca. 2.000 de lei.

Nu a fost greu pentru poliţist să identifice persoana căreia îi aparţineau bunurile, stabilindu-se că acestea fuseseră pierdute, în seara precedentă, de un bărbat, de 56 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, în timp ce se deplasa spre domiciliu.

Bărbatul a fost contactat şi s-a prezentat la sediul poliţiei, constatând că nu îi lipsesc sume de bani sau bunuri.

De asemenea, s-a stabilit că acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni.

S-a procedat la predarea pe bază de proces-verbal a borsetei în cauză, conţinând toate bunuri şi valorile descrise mai sus.

Este un gest normal, pe care trebuie să îl facă nu numai un poliţist, ci orice om care trăieşte într-o societate bazată pe valori sociale şi respect.

comments

comments




Leave a Reply

avatar