full screen background image

7 oferte pentru tipărirea buletinelor de vot în județul Suceava

Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a prezentat stadiul realizării acţiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor.

Până acum, el a emis 4 ordine referitoare la constituirea Comisiei Tehnice Judeţene, a Grupului tehnic de lucru de pe lângă Comisia Tehnică Judeţeană,stabilirea dimensiunii ştampilelor care se folosesc la alegeri și constituirea comisiei pentru evaluarea ofertelor în vederea achiziției de produse, bunuri şi servicii.

Harasim informează că a fost transmisă către Primării legislația aplicabilă pentru organizarea și desfășurarea alegerilor, pe pagina de internet a Prefecturii fiind încărcată legislația aplicabilă pentru organizarea și desfășurarea alegerilor din data de 11 decembrie.

A fost estimată cantitatea de hârtie de ziar necesară tipăririi buletinelor de vot,calculat necesarul de tuș, tușiere și alte materiale necesare votării, dotat sediul Biroului Electoral de Circumscripție Județeană Suceava cu liniile de comunicaţie, apoi preluat în pază de Inspectoratul de Jandarmi.

Pe SEAP a fost lansată procedura simplificată, într-o singură etapă, pentru achiziţia serviciului de tipărire buletine de vot, a avut loc deschiderea celor 7 oferte depuse, în această perioadă având loc evaluarea din punct de vedere tehnic şi financiar.

Pe 28 octombrie are loc repartizarea pazei secţiilor de votare pe structurile MAI din judeţ, până pe 11 noiembrie primarii urmând să emită dispoziții privind realizarea locurilor speciale de afişaj electoral.

comments

comments




Leave a Reply

avatar