full screen background image

”Târgul de toamnă pentru copii”, la Rădăuţi

Școala Gimnazială ”Regina Elisabeta” din Rădăuți împreună cu comitetul de părinți condus de Radu Ianovici, au organizat duminică, 23 octombrie 2016, a treia ediția ”Târgului de toamnă pentru copii”.

Experiența dobândită de elevii școlii la primele ediții, i-a ajutat să pregătească mai multe dulciuri cu care să-și bucure colegii, cadrele didactice și publicul care a vizitat târgul într-o zi friguroasă de octombrie, cu doar 8 grade în termometre.

La Foișorul din Parcul Central al Municipiului Rădăuți s-au reîntâlnit copiii care au expus și au vândut la prețuri modice preparate culinare făcute de ei acasă împreună cu părinții sau pregătite pe loc, la târg.

La Târgul de Toamnă copiii au vândut și jucării pe care nu le mai folosesc, sau articole hand – made confecționate de ei.

Anul acesta au participat și la un concurs de pictură pe dovleci, iar cele mai frumoase și mai inedite costume de toamnă au fost de asemenea, premiate.

O parte din veniturile realizate de copiii participanți vor fi donate colegilor lor care provin din familii defavorizate.

Târgul de Toamnă pentru copii l-a avut ca amfitrion pe Radu Ianovici, președintele Asociației de părinți la Școala Gimnazială ”Regina Elisabeta” din Rădăuți, care i-a ajutat să se împrietenească, a dansat împreună cu copiii și a promis organizarea târgului şi în toamna anului 2017.

Partenerii manifestării: Primăria Rădăuți, Asociația Pacienților cu Neoplazii Microproliferative ”MIELOPRO” și Asociația ”Normal Life”.

Radio VIVA FM Rădăuți a fost partener media al evenimentului.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

r1 r2 r3 r4 r5 r6

comments

comments




Leave a Reply

avatar