full screen background image

Topul firmelor private din judeţ, joi, la Salonul „Balada” din Suceava

Federația Patronală a Intreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Suceava organizează ediția a XXI-a a TOPULUI FIRMELOR PRIVATE DIN JUDEȚUL SUCEAVA.

Evenimentul va avea loc joi, 20 octombrie, începând cu orele 16:30, la Salonul „Balada” din Suceava.

Președintele Federației sucevene, Liliana Agheorghicesei, a precizat că la eveniment vor participa peste 300 firme din județul Suceava, alături de conducerea Consiliului Național al Intreprinderilor Private Mici și Mijlocii din Romania (CNIPMMR), autorități publice locale și centrale, instituții publice, instituții bancare, alte organizații și organisme de la nivel local, național și internațional, colaboratori și parteneri ai Federației Patronale IMM din județul Suceava.

TOPUL IMM SUCEAVA 2016 va evidenția rezultatele economice deosebite obținute de firmele IMM sucevene în anul 2015.

Performanțele lor economice se regăsesc în primele 3 locuri ale Topului IMM Suceava care va evidenția, dincolo de cifre și statistici, eforturile depuse, resursele nelimitate ale firmelor spre a derula afaceri în condiții dificile, spre a furniza servicii și produse performante, spre a menține și/sau a crește numărul locurilor de muncă.

În cadrul TOPULUI IMM SUCEAVA 2016 vor fi acordate și premii speciale unor firme IMM sucevene, pe domeniile acestora de activitate, pentru rezultatele economice și intreprenoriale de excepție înregistrate.

Păstrând tradiția organizării, an de an, a celui mai important eveniment adresat oamenilor de afaceri din sectorul privat sucevean, Federația Patronală IMM Suceava va sublinia, încă o dată, prezența organizaţiilor patronale IMM sucevene în viaţa economică și socială a judeţului Suceava, promovând și susținând activitatea și rezultatele economice ale IMM-urilor sucevene.

top-1024x368

comments

comments




Leave a Reply

avatar