full screen background image

Propunerea săptămânii 10-16 OCTOMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ​DELIA – Cine m-a Facut Om Mare​

Delia a lansat videoclipul noului single ”Cine m-a făcut om mare”. Piesa a fost compusă chiar de către Delia, versurile fiind inspirate de tranziția sa de la copilărie la maturitate.
“Cine m-a făcut om mare” este una dintre cele mai îndrăgite melodii de pe albumul ”Deliria”. Piesa a adunat zeci de coveruri cu zeci de mii de vizualizari pe youtube, în concerte fiind cântată la unison cu toți cei aflați în public.
Pe 5 decembrie, Delia va susține la Teatrul Național București cel mai inedit concert din cariera sa și totodată primul show alături de Big Band Orchestra, coordonată de maestrul George Natsis – Delia’s Winter Wonderland.

  • EMELI SANDE – Hurts

Emeli Sande a lansat recent un nou single, la patru ani de la apariția primului ei album, iar Hurts sună exact cum ne-am fi așteptat. Dinamic, dar cu un mesaj puternic.
Discul va ajunge în magazine şi pe platformele online pe 11 noiembrie.

Artistă britanică Emeli Sandé şi-a câştigat notorietatea cu piese precum My Kind of Love sau Read All About It.

 

  • SEBASTIEN FT. HAGEDORN – High On You

Prima piesă propusă spre vot vine de la un DJ și producător german, pe nume Sebastien Schilde.
High On You e un featuring cu Hagedorn. Single-ul a fost lansat în 2015 și este una dintre cele mai căutate piese pe Shazam.
Are nenumărate remixuri, în care influențele disco, electro, pop își fac se disting foarte bine, dar piesa originală cucerește din prima. Versuri care fac trimitere directă la starea de îndrăgosteală.

Vă place High On You?

Votează melodia preferată!

comments

comments




Leave a Reply

avatar