full screen background image

Descindere a DNA la Primăria Cluj-Napoca

Percheziții la primăria orașului Cluj-Napoca. Procurorii au descins la Direcția de urbanism pentru verificări, informează B1 TV.

Procurorii anticorupție au ridicat luni dimineață mai multe documente de la Direcția de Urbanism din cadrul Primăriei Cluj Napoca, într-un dosar în care se fac verificări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscal și corpție. După analizarea documentelor ridicate, procurorii urmează să stabilească dacă se impune urmărirea penală în cazul unor persoane.

”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Cluj efectuează cercetări ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2014 -2016, a unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție.

În cursul dimineții de 10 octombrie 2016, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 9 locații situate în municipiul Cluj Napoca, dintre care 2 locații situate în incinta aceleiași instituții publice, celelalte vizând domiciliile unor persoane fizice și sediul unei persoane juridice”, se arată într-un comunicat al DNA.

De altfel, la Primăria Cluj s-au făcut verificări și s-au ridicat documente și la sfârșitul anului trecut, într-un dosar prinvind contractele de ticketing făcute de minicipalitate.

comments

comments




Leave a Reply

avatar