full screen background image

Dosar penal în rem deschis pentru moartea lui Gyuri Pascu: Procurorii ridică documente de la sediul Ambulanței București

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis un dosar de moarte suspectă după decesul artistului Ioan Gyuri Pascu. Anchetatorii au început să strângă documente de la ambulanţă şi de la Institutul de Medicină Legală şi au o listă cu cei care vor fi chemaţi la audieri. Chiar in aceste momente poliţia ridică documente de la sediul ambulanței.

Procurorii au deschisă o anchetă în rem privind evenimentele care au avut loc în seara decesului artistului Ioan Gyuri Pascu. Polițiștii de la Serviciul Omoruri și procurorii de la Parchetului Tribunalului București ridică vineri dimineață de la sediul Ambulanței București pentru a servi drept probe în dosar. Anchetatorii verifică dacă au fost respectate toate normele și protocolul de intervențiie.

O anchetă internă a dispus că medicul de pe ambulanță care a interveni în urma primului apel telefonic a încălcat două reguli de intervenție și anume că nu a luat de pe ambulanță toate aparatele necesare și nu a efectuat un ekg și de asemenea că nu a luat o semnătură conform căreia pacientul a refuzat deplasarea la spital.

Serviciul de Telecomunicații Speciale a emis un comunicat de presă pentru B1TV în care confirmă că au avut loc 3 apeluri telefonice către 112 în noaptea decesului artistului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar