full screen background image

Voluntariat E.ON, la grădiniţe din Fălticeni şi Clit

Marţi, 27 septembrie, şi miercuri, 28 septembrie, pentru câteva ore, 27 de electricieni şi gazişti E.ON din zonele Rădăuţi şi Fălticeni au lăsat deoparte sculele şi echipamentele specifice meseriei lor şi s-au dedicat creării unor condiţii mai bune pentru copiii de la Grădiniţa „Pinochio” din Fălticeni şi de la Grădiniţa nr. 2 din Clit, comuna Arbore.

Spaţiile au căpătat un aer de prospeţime prin lucrări de reparaţii, vopsitorie şi văruire în spaţiile interioare.

„Apreciez ajutorul dat de voluntarii E.ON pentru îmbunătăţirea condiţiilor în care se desfăşoară procesul educativ în unitatea noastră. Gestul este unul lăudabil, un exemplu demn de urmat şi de alţi agenţi economici. Lucrările executate de voluntari ne-au acoperit o parte din necesităţile existente, copiii având parte de un mediu de instruire şi joacă mai atrăgător pentru copii”, a spus Vasile Pahomi, Directorul Şcolii Coordonatoare Arbore.

„Împreună cu colegii din zonele Fălticeni şi Rădăuţi, ne-am propus să contribuim la îmbunătăţirea condiţiilor în care se derulează activitatea în cele două grădiniţe. Acţiunile de voluntariat constituie o constantă în activitatea noastră, încercând prin acestea să schimbăm în bine viaţa oamenilor din comunităţile în care trăim şi activăm. În cele câteva ore petrecute în lumea copiilor ne-am simţit minunat, mai ales că în urma acţiunii noastre copiii vor avea parte de un mediu mai prietenos”, a declarat Teona Oltean, Director General Adjunct E.ON Distribuţie România.

comments

comments




Leave a Reply

avatar