full screen background image

Prefectul județului, Constantin Harasim, despre alegerile parlamentare şi pregătirile pentru iarnă, în direct la VIVA FM!

Marți, 27 septembrie, s-a desfășurat la Palatul Administrativ Suceava o ședință cu primarii și secretarii din județ, în vederea pregătirii alegerilor parlamentare din 11 decembrie.

Au fost prezenți și reprezentanții instituțiilor militarizate care au atribuții directe de comunicații, păstrarea liniștii și ordinii publice și siguranță la incendii.

Prefectul județului Suceava, Constantin Harasim, s-a alăturat matinalilor Andrada și Călin, în această dimineață, pentru a vorbi despre pregătirile pentru alegerile parlamentare din această iarnă, despre cele două secții de Drumuri Naționale din județul Suceava, de la Câmpulung Moldovenesc și Suceava, care se pregătesc pentru asigurarea materialului antiderapant și a utilajelor de deszăpezire.

Rețeaua de Drumuri Naționale din județ este de 630 kilometri, așa încât va fi ceva de lucru.

De altfel, astăzi, 29 septembrie, la ora 10, a avut loc și ședința lunară a Colegiului Prefectural Suceava, prilej cu care împuternicitul adjunct al Inspectoratului de Poliție, DOREL AICOBOAE, a prezentat raportul “Creșterea gradului de siguranță civică în unitățile de învățământ preuniversitar”.

De asemenea, șeful Gărzii Forestiere, MIHAI GĂȘPĂREL, a vorbit despre “Implicațiile noilor modificări ale legislației în domeniul silviculturii asupra activității instituției”.

Ascultăm interviul integral cu prefecul județului, Constantin Harasim, mai jos!

 

 

 

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar