full screen background image

Propunerea săptămânii 19-25 SEPTEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • SIA FT. KENDRICK LAMAR – The Greatest

Sia a lansat o nouă piesă cu tot cu un videoclip în care o vedem pe talentata Maddie Ziegler în rolul de lider al unui grup de dansatori. În original, „The Greatest” este un featuring cu rapperul Kendrick Lamar, dar în versiunea video acesta lipsește.
Încă nu este foarte clar dacă acest single prefațează un viitor material din partea talentatei cântărețe și compozitoare australiene, însă piesa sună foarte bine, iar pentru regia videoclipului inclusiv Sia și-a adus contribuția.

 

  • PITBULL FT. FLO RIDA – Greenlight [& LunchMoney Lewis]

Pitbull, Flo Rida și LunchMoney Lewis se țin de curse cu mașini de lux în cel mai nou videoclip al lor, Greenlight. Nu lipsesc fetele sexy care startul și nici o adevărată paradă de supermașini.
Piesa e cel mai recent single extras de pe albumul Climate Change, cel de-al zecelea material al lui Pitbull, programat să apară pe 7 octombrie.

Cum vi se pare noua piesă Pitbull?

 

  • RAG`N`BONE MAN – Human

A treia propunere vine de la Rory Graham, cunoscut după numele lui de scenă Rag’n Bone Man. E un artist britanic, care cântă, compune și căruia îi mai place mult de tot…ciocolata!
Primul său single se numește Human și a fost lansat de Columbia Records, vara trecută.

Dacă vă place cum sună, va intra cu siguranță în playlistul Viva Fm!

Care este melodia ta preferată?

comments

comments




Leave a Reply

avatar