full screen background image

Tânăr din Dolhasca reţinut de poliţişti, după ce a furat portmoneul unei femei, pe o stradă din Suceava

În cursul serii de luni, la ora 20.30, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată, prin 112, de o femeie, de 56 de ani, din municipiul Suceava, despre faptul că un tânăr necunoscut i-a luat din mână portofelul și a fugit.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 20.30, în timp ce se deplasa pe strada Celulozei, din municipiul Suceava, victima s-a intersectat cu un tânăr necunoscut, care i-a luat din mână portofelul cu bani și documente și a fugit.

În urma măsurilor întreprinse cu operativitate de polițiști, autorul a fost identificat ca fiind un tânăr de 20 de ani, din orașul Dolhasca, asupra căruia au fost găsite o parte din bunuri, celelalte fiind recuperate dintr-un tufiș unde au fost aruncate de suspect.

În cauză s-a întocmit dosar penal, bărbatul de 20 de ani fiind reținut pentru 24 de ore şi încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 13.09.2016, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru stabilirea măsurilor legale ce se impun.

comments

comments




Leave a Reply

avatar