full screen background image

Premierul Cioloș, invitat în Parlament, pentru a prezenta un raport cu privire la execuția bugetară

Conducerea Parlamentului a decis să îl cheme pe premierul Dacian Cioloș în fața plenului reunit lunea viitoare, pentru a prezenta un raport cu privire la execuția bugetară, a declarat președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

“S-a decis invitarea prim-ministrului în Parlament pentru a prezenta un raport cu privire la execuția bugetului, pentru că, în spațiul public, au apărut tot felul de informații contradictorii. Birourile permanente reunite s-au consultat cu cabinetul premierului și am convenit — luni, săptămâna viitoare, pe 19 septembrie, la ora 14,30, va fi prezent în fața Camerelor reunite. Înțeleg că urmează să plece într-o deplasare externă în aceeași zi, la ora 17,00, și am găsit această formulă de program”, a spus Tăriceanu, luni, la finalul ședinței Birourilor permanente reunite.

El a adăugat că prim-ministrul Cioloș va avea 30 de minute, în plenul reunit, pentru a face o prezentare, la începutul ședinței. Vor urma intervențiile din partea grupurilor calculate proporțional cu numărul de parlamentari și la sfârșit premierul va răspunde întrebărilor.

AGERPRES

comments

comments




Leave a Reply

avatar