full screen background image

Restricţii de circulaţie pe autostrada A1 şi DN1, din cauza unor lucrări

Circulaţia rutieră este restricţionată, joi, pe două porţiuni ale Autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti pentru efectuarea unor lucrări de întreţinere, dar şi pe DN1, în zona Băicoi-Băneşti, pentru montarea unor separatoare de sensuri şi a unor borduri, anunţă Centrul Infotrafic.

Între orele 09.00 şi 13.00, pe sensul de mers către Piteşti, la kilometrii 108 şi 115 sunt înlocuiţi parapeţii din zona mediană, cu restricţionarea traficului pe banda a doua.

Totodată, între orele 07.30 şi 16.30, pe sensul de mers către Bucureşti, între kilometrii 118 şi 115 au loc lucrări de întreţinere în zona mediană (curăţare nisip), cu restricţionarea traficului pe banda a doua.

În judeţul Prahova, pe DN1 Băicoi – Băneşti, între kilometrii 83+200 şi 83+700, sunt efectuate lucrări de montare a unor separatoare de sensuri din beton, circulaţia fiind restricţionată pe banda a doua, pe ambele sensuri, până în jurul orei 18.00, potrivit Infotrafic.

De asemenea, în zona Băneşti, între kilometrii 88+700 şi 88+800, pe sensul de mers Braşov-Bucureşti, tot din cauza unor lucrări (montare borduri), circulaţia va fi restricţionată pe prima bandă timp de aproximativ două-trei ore.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să semnalizeze şi să se asigure corespunzător la schimbarea benzii de circulaţie.

comments

comments




Leave a Reply

avatar