full screen background image

6 percheziții domiciliare în județul Botoșani, la suspecții unor infracțiuni de furt din locuințe produse în Zamostea şi Bălcăuţi

În baza datelor și informațiilor deținute la nivelul Poliției orașului Siret, privind suspecții unor infracțiuni de furt din locuințe și anexe și a mandatelor de percheziție domiciliară, emise de Judecătoria Rădăuți, polițiști din cadrul Poliției orașului Siret, sprijiniți de polițiști din cadrul I.P.J. Botoșani, au efectuat, luni, 6 percheziții domiciliare pe raza județului Botoșani.

Cu această ocazie, au fost identificate mai multe bunuri ce fac obiectul unor cauze penale, reușindu-se probarea activității infracționale în două dosare de furt calificat, înregistrate la nivelul Postului de poliție Zamostea și a Postului de poliție Bălcăuți din județul Suceava.

Totodată, cu ocazia percheziției domiciliare, la locuința unui tânăr, de 20 de ani, din județul Botoșani, au fost identificate 718 pachete cu țigări, în valoare de 7.180 de lei, a căror proveniență nu a putut fi justificată de către proprietar.

Țigările au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar