full screen background image

Dosare penale pentru şoferi prinşi în timp ce conduceau băuţi, în Marginea şi Vadu Moldovei

Duminică, la ora 05.40, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control, pe DJ 209K, pe raza comunei Marginea, autoturismul condus de un localnic, de 23 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 17.44, Secția 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată, prin 112, despre faptul că un autoturism a părăsit partea carosabilă, iar conducătorul auto se află sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii deplasați operativ la fața locului l-au identificat pe conducătorul auto, un localnic, de 28 de ani, care se izbise cu autoutilitara de gardul unei locuințe.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluționate procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar