full screen background image

Distracția Viva La Playa a ajuns în week-end la Fălticeni

Viva FM a sărbătorit ultimul weekend de vară, la Complexul “Nada Florilor” din Fălticeni.

Viva La Playa s-a auzit LIVE în toată zona Moldovei, iar cei prezenți la Complexul “Nada Florilor” s-au distrat pe muzica mixată de DJ Ghost și au participat la concursurile organizate împreună cu partenerii noștri.

Iulia, Alina, Călin și DJ Ghost au fost responsabili cu distracția, sâmbătă și duminică, iar concursurile organizate împreună cu partenerii noștri nu au lipsit.

Pe parcursul orelor de emisie, am oferit ascultătorilor și celor prezenți la Nada Florilor atmosferă antrenantă, muzică bună și concursuri distractive!

Premiile pentru cei prezenţi în acest week-end au fost nenumărate!

Baxuri de bere de la Bermas Suceava, vouchere de consumaţie de la CAR Învăţământ Fălticeni IFN, vinuri alese şi accesorii de apă de la Real Suceava, dar şi vouchere de la partenerii locali: Ventus Ristorante & Lounge, Restaurant Canay, Restaurant Vice, Clinica Dr. Lungu Fălticeni, Delicatese Larisa, Imperial Grill&Music, Spălătoria Obilex Clean.

Vezi mai multe fotografii de la Viva La Playa, în albumul foto de pe pagina noastră de Facebook!

Vremea a ținut cu noi, iar partenerii noștri de la CAR Învățământ Fălticeni au oferit premii consistente. Câștigătorii s-au bucurat de vouchere, constând în consumație la Complexul ”Nada Florilor”, s-au putut răcori cu limonadă, înghețată, fresh-uri și multe alte bunătăți.

CAR Învățământ Fălticeni este una dintre cele mai mari Case de Ajutor Reciproc din zona Moldovei, ce are agenții deschise în Iași, Pașcani, Suceava, Roman și Botoșani, şi oferă împrumuturi, economisire și asistență socială.

CAR Invatamant Falticeni

Vremea călduroasă a fost prielnică pentru o bere savuroasă de la Bermas Suceava – regina blondă a Bucovinei, pregătită de berari pricepuți, cu aproape 4 decenii de experiență în această nobilă meserie.

BERMAS Suceava

Real Suceava, hypermarket-ul  prezent la toate evenimentele locale organizate de Viva Fm, foarte implicat în toate acțiunile noastre, fie ca este vorba despre educație, campanii de sărbători, campanii umanitare, a fost prezent și la acest proiect estival alături de noi cu premii atractive: vinuri desăvârșite și saltele de apă pentru cei care au intrecționat cu echipa Viva FM.

Ventus Ristorante & Lounge, un alt partener Viva La Playa, a oferit vouchere celor care au răspuns corect la întrebările adresate de realizatorii de programe.

Ventus Ristorante

Fălticenenii care au participat la Viva La Playa au câștigat vouchere oferite și de Restaurantul Canay din Vadul Moldovei. Restaurantul pregătește zilnic bucate delicioase. pentru toți iubitorii bucătăriei turcești și nu numai. Baclava, kebab, frigărui, lapte cu orez dulce, pizza turcească și câte și mai câte, pe E 85, în Vadul Moldovei, județul Suceava!

Restaurant Canay

Am avut și premii dulci, din partea cofetăriei ”Delicatese Larisa” din Fălticeni, vouchere pentru copiii care ne-au spus care este prăjitura lor preferată. Delicatesele “Larisa” au o putere extraordinară: reînvie momentele prețioase și aromele copilăriei ascunse în memoria ta.

Delicatese Larisa

Restaurant Imperial Music&Grill a oferit pizza pentru cei care au participat la concursul organizat de Viva la Playa. Zi de zi pentru cafea, mic-dejun și cină, iar în weekend pentru cele mai bune party-uri.

Poza Imperial

Spălătoria Obilex Clean a oferit vouchere de spălat mașina interior-exterior celor care au răspuns corect întrebărilor pregătite de echipa Viva La Playa. Spălătoria Obilex Clean, care oferă servicii de calitate la prețuri mici, se află în incinta Filaturii.

Obilex

Îi mulțumim și restaurantului Vice, pentru că ne-a oferit mâncăruri gustoase. Restaurantul face livrări, de luni până duminică, de la 10.00 la 22.00. Poţi face comenzi și plata online pe www.viceristo.ro!
RESTAURANT VICE – VICIUL TĂU și vara asta!

Mulțumim partenerilor noștri care au susținut proiectul radio estival Viva La Playa, ediția de la Complexul “Nada Florilor” din Fălticeni.

Atmosfera de la Complexul “Nada Florilor” din Fălticeni a fost una de excepție, muzica a răsunat în difuzoare, vremea a fost frumoasă, premiile consistente, iar concursurile pe cinste.

Ne vedem vara viitoare, la sezonul Viva la Playa 2017!

Până atunci, trăiți-vă vara la radio!!!

comments

comments




Leave a Reply

avatar