full screen background image

Apartament din Suceava spart de hoţi, după ce proprietarul a plecat în concediu şi a lăsat geamurile locuinţei rabatate

Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, duminică, prin 112, de un localnic, de 36 de ani, despre faptul că, în perioada 23-28 august, persoane necunoscute i-au sustras din apartament mai multe bunuri.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, care, la plecarea în concediu, a lăsat geamurile de la două camere în poziţia deschis rabatat, în perioada respectivă, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras mai multe bijuterii, prejudiciul fiind de aproximativ 3.500 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii recomandă dotarea locuinţelor cu sisteme de supraveghere şi alarmare, astfel încât activitatea infracţională să fie descurajată, iar în cazul săvârşirii unor furturi, identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului să fie mult mai rapidă şi mai facilă.

Nu depozitaţi cheia de la uşa de acces în locaţii improprii (sub preş, în articole de îmbrăcăminte postate în exteriorul locuinţei, etc.) şi închideţi uşile şi ferestrele atunci când părăsiţi domiciliul.

comments

comments




Leave a Reply

avatar