full screen background image

“Picnic cu Scofeturi Moldovenești”, la Piatra Neamţ

ADR Nord-Est și Centrul Europe Direct Nord-Est organizează, sâmbătă și duminică, festivalul “Picnic cu Scofeturi Moldovenești”, dedicat identificării, promovării și cunoașterii tradițiilor culinare specific.

Evenimentul, care se va derula la Piatra Neamț, face parte dintr-un plan de acțiune care urmărește promovarea și dezvoltarea turismului din Regiunea de Nord-Est și se desfășoară sub egida portalului de evenimente www.descoperanordest.ro.

Scopul “Picnicului cu Scofeturi Moldovenești” este de a dezvolta turismul din regiune prin identificarea și promovarea unor rețele gastronomice cu specific local, vechi și noi, care să atragă vizitatorii din țară și din străinătate și de a conștientiza operatorii HORECA de importanța utilizării tradițiilor și elementelor de identitate locală în marketingul destinației turistice.

Evenimentul va avea loc la Curtea Domnească și Parcul Tineretului din Piatra Neamț și va include concurs gastronomic, târg și expoziție de produse alimentare cu specific local, spectacole artistice, parada iilor și târg de meșteșuguri și ateliere demonstrative.

comments

comments




Leave a Reply

avatar