full screen background image

Reprezentanții școlii de vară ”Dezvoltare personală prin sport” la Viva Cafe

Luna august se anunță plină de surprize și activități recreative pentru elevii din județ. Jocuri, concursuri, distracție multă și informații noi sunt plănuite pentru a oferi celor mici o vacanță de neuitat

Maria Adriana Nichitean, directorul școlii de vară ”Dezvoltare personală prin sport” și Maria Pavelescu, membru al Asociației Consiliului de Administrație al Educatorilor Suceveni au venit cu noutăți la Viva CAFE.

Am aflat de la ele ce activități oferă școala de vară, ne-au dezvăluit care noutățile din acest an, dar și ce activități regăsim menite să dezolte spiritul de echipă, disciplina și educația copiilor.

”Școala de Vară se desfășoară  pentru a 14-a dată la Liceul cu Program Sportiv, această instituție fiind partenerul nostru an de an. În fiecare an tematica a fost sportul, mișcarea, pentru că e o problemă a generațiilor de astăzi, au nevoie de mai multă mișcare, dacă ținem cont de alimentație și de programul încărcat pe care îl au”, a declarat  Maria Adriana Nichitean, directorul școlii de vară.

”Este deja o tradiție și trebuie să menționez că unii își fac concediile în funcție de școala noastră de vară, le mulțumim pentru asta. Noi oferim și fișe de feedback copiilor, iar în programarea activităților din anul următor ținem cont de aceste fișe și ceea ce doresc copiii”, a menționat Maria Pavelescu, membru al Asociației Consiliului de Administrație al Educatorilor Suceveni.

Ascultați aici interviul integral pe care Iulia l-a luat astăzi în emisiunea Viva Cafe:

 

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar