full screen background image

Organizația Județeană PSD Suceava își continuă demersurile organizatorice la nivel teritorial

Astfel, o nouă întâlnire a Biroului Permanent Județean a avut loc sâmbătă, 6 august, în localitatea Frumosu, la invitația unuia dintre cei mai tineri primari PSD, Constantin Buga.
Emilian Havrici, noul responsabil de coordonarea organizațiilor locale din această zonă, a prezentat o analiză a alegerilor locale în zona Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului și, împreună cu primarii și președinții organizațiilor locale, a identificat cauzele rezultatelor nesatisfăcătoare și o serie de măsuri ce trebuie luate pentru a atinge obiectivul Organizației Județene PSD, cel de a câștiga alegerile parlamentare 2016.
Discuțiile au continuat cu intervenția reprezentantului aleșilor locali, primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, care a sugerat modalitățile de colaborare ale primarilor PSD în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară și în cadrul Asociației Județene de Apă și Canal și demersurile ce trebuie urmate de primari pentru obținerea finanțărilor pentru proiecte prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
În final, președintele Organizației Județene PSD, Ioan Stan, a prezentat o informare asupra întâlnirii Comitetului Executiv Național de la Vaslui, unde s-a făcut o analiză a rezultatelor obținute de fiecare județ la alegerile locale 2016. Tot aici s-au evidențiat premisele extraordinare de care se bucură PSD pentru câștigarea alegerilor parlamentare 2016, premise susținute de rezultatele foarte bune înregistrate la nivel național la alegerile locale 2016.

comments

comments




Leave a Reply

avatar