full screen background image

Atac cu armă albă în centrul Londrei: un mort și cinci răniți

Atac sângeros, în noaptea de 3 spre 4 august, în Piaţa Russel, din centrul Londrei. O femeie a fost ucisă, iar alte cinci persoane au fost rănite de un bărbat care le-a atacat cu un cuţit. Poliţia investighează posibilitatea unui atac terorist, dar nu exclude nici varianta ca atacatorul să sufere de probleme psihice.
Potrivit site-ului theguardian.com, care publică un raport al poliţiei metropolitane londoneze, printr-un apel la numărul de urgenţă primit la ora locală 22.33 se anunţa că un bărbat înarmat cu un cuţit a fost văzut în timp ce ataca şi rănea mai multe persoane în Piaţa Russel.
Poliţiştii au ajuns la faţa locului însoţiţi de medicii de la serviciul de ambulanţă şi au găsit şase răniţi. Cu toţii au primit îngrijiri medicale, însă, din păcate, o femeie a decedat în scurt timp.
La ora 22.39 a fost arestat un bărbat. Pentru imobilizarea sa, un poliţist a fost nevoit să utilizeze o armă neletală, cu şocuri electrice.
În zonă au fost desfăşurate mai multe unităţi de poliţie, pentru a ţine situaţia sub control.

“Una din posibilităţile investigate este terorismul”, se arată într-un comunicat al poliţiei, care nu exclude, însă, ca atacatorul să sufere de tulburări mentale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar