full screen background image
viva la playa

Viva La Playa a inaugurat distracția la Tiki Village

Sâmbătă, 16 iulie, Viva FM Iași a împlinit primele două luni de emisie. Și cum puteam sărbători mai frumos, dacă nu inaugurând mega-proiectul nostru estival, Viva La Playa? Sâmbătă și duminică, adică pe 16 și pe 17 iulie, am transmis live din Tiki Village în toată rețeaua Viva FM din zona Moldovei.

În fiecare zi de weekend, pe parcursul celor patru ore de emisie, de la 13:00 la 17:00, am oferit ascultătorilor și celor prezenți la Tiki Village, energie pozitivă, muzică bună și distracție pe măsură! Pe lângă atmosfera creată de DJ Ghost și MC AY, oamenii s-au bucurat și de nenumăratele concursuri cu premii oferite de partenerii noștri.

Distracția continuă de acum întreaga vară, pentru că emitem în fiecare weekend din cele mai tari zone de agrement din zona Moldovei! Rămâi alături de noi, pe frecvențele Viva FM, și trăiește-ți vara la radio cu Viva La Playa!

Vezi mai multe fotografii de la prima ediție Viva La Playa în albumul foto de pe pagina noastră de Facebook!

Mulțumim partenerilor noștri care au susținut proiectul Viva La Playa, oferind premii consistente celor prezenți la Tiki Village: Euro Taxi, Grande Optique, N-ai timp.ro și CAR Flexicredit.

Cea mai mare companie de taximetrie din Iași, Euro Taxi, a oferit vouchere de călătorie în valoare de 140 de lei pentru concurenții de la Viva La Playa. Euro Taxi oferă o gamă largă de servicii: transport persoane, taxi shopping, transport marfă, rent-a-car, oferind siguranță și confort.  Euro Taxi are cel mai modern parc auto ce este reînnoit periodic, iar călătoria ta va fi una liniștită, într-un ambient curat, lipsit de fum și zgomot. Iată fotografii cu norocoșii de sâmbătă și duminică:

Ieșenii care au participat la Viva La Playa au putut câștiga și cinci perechi de ochelari de soare marca Nicol, oferiți de Grande Optique, în valoare de 200 de lei fiecare. Grande Optique oferă clienţilor posibilitatea de a alege rama preferată dintre cele peste 1.500 de modele, iar personalul este foarte amabil şi foarte bine pregătit. Unic în Iaşi, Grande Optique oferă spre vânzare rame de ochelari cu cristale Swarovski şi lentile fotocromatice pe albastru. Tot la Grande Optique aveţi posibilitatea să alegeţi rama preferată dintre întregile colecţii franceze de la casele de modă (rame fabricate exclusiv în Franţa de către Paget Group – firma având tradiţie în acest domeniu încă din 1886): Ines de La Fressange, Georges Rech, Nicol, Torrente. Preţurile ramelor sunt pentru toată lumea şi modelele pentru toate preferinţele.

Întrucât atmosfera de la Tiki Village a fost una foarte frumoasă, iar vremea a ținut din plin cu noi, partenerii noștrii de la CAR Flexicredit au oferit premii concurenților ce au interacționat cu echipa Viva La Playa, în valoare de 240 de lei. Câștigătorii au primit vouchere, constând în consumație la Tiki Village, s-au putut răcori cu cocktail-uri, limonadă, înghețată, fresh-uri și multe alte bunătăți. CAR Flexicredit este una dintre cele mai mari Case de Ajutor Reciproc din zona Moldovei, ce are agenții deschise în Iași, Pașcani, Suceava, Roman și Botoșani. CAR Flexicredit oferă împrumuturi, economisire și asistență socială.

Un alt premiu consistent a fost oferit de partenerii noștri de la N-ai timp.ro. Astfel, câștigătorii premiilor valoroase puse în joc de N-ai timp.ro vor putea să economisească timp, întrucât li se vor plăti facturile, impozitele, taxele, ratele, vor beneficia de șofer de închiriat și vor scăpa de stresul activităților zilnice. Le mulțumim celor de la N-ai timp.ro pentru premiile în valoare de 1000 de lei oferite în cadrul proiectului Viva La Playa.

Mulțumim partenerilor noștri care au susținut proiectul radio estival Viva La Playa, ediția din Tiki Village Iași, ce au oferit premii în valoare totală de peste 2300 de lei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar