full screen background image

Propunerea săptămânii 18-24 IULIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • FLO RIDA FT. JASON DERULO – Hello Friday

Flo Rida și Jason Derulo și-au unit forțele pentru o nouă piesă care poate fi imnul oricărui weekend, Hello Friday.

Jason Derulo a lansat anul trecut Everything is 4, material care a dat hitul Want to Want Me, urmat apoi de single-ul Cheyenne, care însă nu a avut același impact.

Flo Rida ne tot amenință cu un album nou de ceva vreme, în schimb a lansat EP-ul My House. Primul single lansat și care a fost un super succes a fost G.D.F.R, urmat de I Don’t Like It, I Love It, un featuring cu Robin Thicke care s-a auzit în vara lui 2015.

Vă place cum sună Hello Friday, piesa celor doi? Are iz de hit?

 

  • ONE REPUBLIC – Wherever I Go

La 3 ani de la înregistrarea discului ”Native”, OneRepublic revine cu primul single de pe un nou album. Melodia se numește “Wherever I Go” și are, conform trupei, o abordare ”nouă, modernă, diferită de tot ce a fost lansat până acum”. Într-un interviu acordat recent, solistul Ryan Tedder mărturisea că sound-ul noii piese are influențe din muzica lui Sigur Ros și a lui Miike Snow.

”Sunt un fan al lui Miike Snow de multă vreme, așa că probabil veți auzi ceva din sound-ul lui în linia melodică a piesei – în plus, cele mai înalte note pe care le-am atins în viața mea sunt pe noul album.”

Single-ul “Wherever I Go” este compus de Ryan Tedder împreună cu Noel Zancanella și Brent Kutzle. Pentru această piesă a fost filmat un videoclip în regia lui Joseph Khan.

 

  • VUNK – Sari

Vunk a lansat cel mai recent single, “Sari”, însoțit de cel mai inovativ și original videoclip.

Este pentru prima dată când o trupă din România lansează un videoclip integral din gif-uri și filtre din Snapchat, cea mai populară rețea de socializare din ultimul timp, la nivel global.

Piesa este compusă de catre Cornel Ilie și Gabriel Maga, iar textul este scris de Cornel Ilie.

De regia videoclipului s-a ocupat Cornel Ilie, fiind pentru prima dată în postura de regizor, de imagine Cornel Ilie și Răzvan Ilie.

Mulți trăiesc în fiecare zi ca în cel mai extins GIF, făcând aceleași lucruri, fără să mai lase loc de improvizație în viața lor. Eu îmi doresc să-i fac să sară din gif-ul lor personal. Așa se cheamă și piesa, ‘Sari’. Așa face și clipul nostru, sare din tipare, a declarat Cornel Ilie.

Care este melodia ta preferată?

comments

comments




Leave a Reply

avatar